shire
خانه / شیره انگور / مرکز فروش شیره انگور خوب

مرکز فروش شیره انگور خوب

شیره انگور خوب را می توانید از مرکز فروش عرضه این محصولات خریداری کنید. برای این که بتوانید خوب بودن آن شیره ها را تشخیص بدهید باید از روش های که در ادامه بیان خواهیم کرد استفاده کنید.

مراکز تولید شیره انگور خوب و مرغوب

در کشور ایران نزدیک به ۱۰۰ نوع انگور در تاکستان ها کشت می شود اما به این منظور نیست که از هر نوع انگور می توان عصاره گرفت و شیره انگور خوب بدست آورد. در  واقع شیره انگور از انگور های که بسیار دانه های درشت و شیرین دارند و در موقع رشد و پرورش خود کم تر آبیاری شده مناسب برای شیره گرفتن هستند و می توان یک شیره انگور خوب را تولید کرد.

همانطور که گفته شد در بسیاری از مناطق کشور ایران انواع انگورها پرورش می دهند که بعضی از آن ها برای تولید شیره است که این نوع انگور ها در شهرهای مختلف ایران برای تولید شیره عبارتند از:

  1. گاش انگور در استان گیلان
  2. دیوانگر در استان مازندران
  3. انگور فرنگی در استان مرکزی
  4. انگور عسگری در استان اردبیل و اطراف استان تبریز
  5. انگور فخری و گزنه ای در همدان

این انگور ها به منظور تولید شیره پرورش داده می شوند و کمتر از آن ها برای مصارف عادی استفاده می شود.

شیره انگور خوب

تولید شیره انگور درجه یک

شیره انگور خوب از انگور های که قبلا بیان شد به دو روش سنتی و صنعتی تولید و به بازار عرضه می گردند. هر دو روش درست است به تولید یک محصول منتهی می شود اما مراحل و روش تولید متفاوتی دارند. تولید شیره انگور به روش سنتی طبق مراحل زیر است:

  1. ابتدا انگورها رو شسته
  2. له کردن انگورها
  3. عصاره گرفتن از آن ها
  4. سپس اضافه نمودن خاک سفید به عصاره
  5. جدا کردن خاک سفید از عصاره
  6. حرارت دادن و پخت عصاره

اگر عصاره انگور جدا شده از خاک سفید را در ظرف های رویی بریزند و حرارت بدهند، عصاره زودتر قوام می آید و به مرحله کشدار شدن شیره می رسد و رنگ آن قهوه ای روشن و شفاف می شود ولی اگر در ظرف های مسی بریزند زمان بیشتری عصاره به مرحله کشدار می رسد رنگ آن تیره رنگ و در نتیجه سفت تر خواهد شد.

شیره انگور خوب

خرید انواع شیره انگور با کیفیت

شیره انگور خوب تولید شده در هر استان با توجه به انگور که برای تولید این شیره ها استفاده شده است متفاوت می باشد. به عنوان مثال شیره های انگور تولید شده در استان های تولید کننده به صورت زیر می باشد.

  1. شیره انگور تولید شده در همدان نسبت به شیره انگور ملایر شیرین تر و پر رنگ تر است
  2. شیره اردبیل از شیره همدان شل تر

شیره انگور که در بازار به عنوان شیره انگور کشمش به فروش می رسد در واقع همان شیره انگور است ولی چون آذربایجانی ها به انگور کشمش می گویند روی بسته بندی آن ها نوشته شیره کشمش.

شیره انگور خوب

خرید شیره انگور خوب و مرغوب

هنگامی که شما برای خرید شیره انگور خوب به مراکز فروش مراجعه می کنید این سوال در ذهن شما پیش می آید که یک شیره انگور باید دارای چه ویژگی های باشد تا بتوانید بعد از خرید از محصول رضایت داشته و پشیمان نشویم. اما در کل می توان گفت با تجربه بدست آوردن به راحتی می توان شیره انگور مرغوب را از نا مرغوب تشخیص داد راه های دیگری نیز وجود دارد که در ادامه بیان خواهیم کرد.

  1. طعم و مزه
  2. خوش بو بودن
  3. رنگ شیره
  4. غلظت
  5. قیمت
  6. آزمایش کردن در آزمایشگاه
  7. شکرک زدن

یک نکته بسیاری از افراد هنگامی که این شیره ها شکرک می زنند کمان می کنند از کیفیت بالا برخوردار نیستند اما در اصل این افراد سخت در اشتباه بوده به صورتی که اگر شیره انگور خالص مدت زمان زیادی یکجا قرار بگیرد قند آن ته نشین می شود.

شیره انگور خوب

پلهای ارتباطی با مسئول فروش:
آقای میرخلف
شماره همراه: 09190924816

مطلب پیشنهادی

خریداران سه شیره اصل

سه شیره اصل را می توان از بسیاری از مراکزی که این محصول را عرضه …

دیدگاهتان را بنویسید

کانال تلگرام